Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Oblikuj sam svojo unikatno majico

Ste na strani »Oblikuj sam svojo majico« Pa čeprav bi se naslov moral nadaljevati še v pulover, predpasnik, hoodie, vrečko… In to še ni vse! V pripravi imamo še veliko artiklov, katere si boste lahko izdelali po lastni želji. Nenehno bomo dodajali tudi nove že pripravljene designe in predloge, ki jih boste lahko kombinirali v različnih barvah in z vašimi besedili. Skratka, omogočiti vam želimo aplikacijo, ki bo živela in rasla po vaših željah in potrebah. Izdelati si svojo unikatno majico, pulover, predpasnik…še nikoli ni bilo lažje! Za kakršne koli predloge ali pomoč pri izdelavi, pa smo vam na voljo na mailu.

Kako uporabiti našo aplikacijo? Kakšne so njene prednosti? V spodnjem besedilu najdete tudi majhne trike, ki vam bodo v pomoč pri izdelavi vašega unikatnega izdelka.

IZBERI ARTIKEL

Ob kliku na gumb IZBERI ARTIKEL se vam v levi strani aplikacije odpre izbirni meni, ki je sestavljen iz dveh delov. V zgornjem so na voljo razni artikli (majice, puloverji, predpasniki...) V tem meniju izberete artikel, ki ga želite uporabiti. Ob kliku na želeni artikel, se vam v spodnjem meniju pokažejo barvne možnosti izbora. Ob kliku na izbrano barvo, se vam le ta pokaže tudi v glavnem oknu. Nekateri artikli imajo možnost dotiska na več pozicijah. Le te so vidne v desnem zgornjem kotu aplikacije in so tudi označene. S klikom na katero od pozicij, se ta prikaže v glavnem oknu. Ko ste prepričani o izboru vrste in barve izdelka, lahko nadaljujete z oblikovanjem.
POMEMBNO - vrsto artikla in barvo lahko med oblikovanjem vedno zamenjate. Pred oddajo naročila se prepričajte, da vam ni ostalo kakšno oblikovanje na vseh straneh artikla.

DODAJ BESEDILO

Ob kliku na gumb DODAJ BESEDILO se vam v desni strani aplikacije odpre meni, v katerem lahko urejate besedilo, izbirate barvo besedila, izbirate font pisave in urejate poravnavo. Ob enem se vam v glavnem oknu pokaže izpis vašega besedila. Urejanje besedila je omejeno na dve vrstici. Za daljša besedila dodajte novo besedilo na majico. Če želite dvo ali več barven napis, je potrebno za vsako bravo dodati novo besedilo s klikom na gumb DODAJ BESEDILO. Pozicijo in velikost besedila spreminjate tako, da z miško kliknete na izpis in ga premikate ter večate ali pomanjšujete. Če je besedilo blede barve in obkroženo z rdečim okvirjem je preveliko. Prilagodite ga okvirju, ki na artiklu ponazarja velikost tiska. V desnem meniju najdete tudi izbor pisav. Včasih traja nekaj sekund, da se pisave naložijo. Font lahko spreminjate s klikom na ime pisave. V istem trenutku se vam v glavnem oknu pokaže izpis vašega besedila v želeni pisavi. Z ukazi v desnem meniju PORAVNAJ VODORAVNO ali PORAVNAJ NAVPIČNO lahko urejeno besedilo poravnate v sredino majice vodoravno ali navpično. Besedilo lahko kadarkoli odstranite iz majice tako, da ga z miško označite, nakar izbrišete s klikom na rdečo ikono KOŠ.
POMEMBNO - bodite pozorni, da vam ne bodo ostajala neželena besedila na artiklu, kajti vsak text se avtomatično dodaja v končno ceno!

DODAJ DESIGN

Ob kliku na gumb DODAJ DESIGN se  na levi strani aplikacije odpre meni z naloženimi designi, ki jih lahko izberete preprosto s klikom na želenega. Naložene grafike lahko izbirate tudi s filtrom ali po nazivu. Imena designov so v angleščini (npr. žoga je ball). Če je slika izbranega designa blede barve in obrobljena s rdečim okvirjem, je dotisk prevelik in ga prilagodite okvirju na izdelku, ki ponazarja dovoljeno velikost tiska. Velikost in pozicijo spreminjate s klikom miške na design. Ko ste postavili design na artikel, se vam v levem meniju pojavi izbira barv. S klikom na barvni kvadratek pobarvate želen design v barvo po izbiri. Izberete lahko več designov naenkrat. Preprosto kliknite na gumb DODAJ DESIGN in ponovite postopek. Če želite odstraniti design iz oblikovanega artikla, ga najprej označite z miško, nakar ga izbrišite s klikom na rdeči gum KOŠ.
POMEMBNO - bodite pozorni, da vam ne bodo ostajali neželeni designi na artiklu, kajti vsak design se avtomatično dodaja v končno ceno. Če ste se »izgubili« v oblikovanju, s klikom na gumb RESETIRAJ aplikacijo povrnete v začetno stanje. Če želite videti, kako bomo vaše oblikovanje videli mi, kliknite na gumb PREDOGLED

DODAJ SLIKO

Ob kliku na gumb DODAJ SLIKO vam aplikacija odpre okno, v katerem lahko na vašem disku ali mediju izberete sliko, ki jo želite odtisniti na artikel. Datoteke, ki jih sprejemamo so .jpg, .png, .gif in .tiff. Pomembno je, da je slika kvalitetna, saj vam le tako lahko zagotovimo kvaliteten odtis. Če želite obrezano sliko po konturi, del slike, ki naj bo obrezan, mora biti brez podlage. Ko ste naložili sliko, le to postavite na pozicijo, na kateri želite odtis.

DODAJ V KOŠARICO

Ko ste prepričani, da je vaš izdelek tisto, kar želite, je čas da oddate naročilo. Ves čas izdelave lahko spremljate ceno v desnem spodnjem kotu. Ta cena ne zajema dostave v primeru, da vaš nakup ne preseže 50 EUR. V nasprotnem primeru je dostava naš strošek. S klikom na gumb DODAJ V KOŠARICO se vam bo odprlo okno z velikostmi. Vpišite zgolj tiste, ki jih želite naročiti. Seveda morate izbrati vsaj eno. S potrditvijo tega okna se bo vaš unikaten izdelek pojavil v košarici, pripravljen za nadaljnje nakupovanje ali zaključek naročila.

Če imate kakršnekoli težave nas kontaktirajte na mail ali na telefon 02 46 05 662 v delovnem času. Ker smo sposobni izdelati tudi nemogoče, žal pa ne čudežev, si pridržujemo pravico, da zaradi tehnoloških nezmožnosti ali pa zaradi le preveč žaljivih vsebin, kakšno majico tudi ne izdelamo.

Potrebujete večjo količino potiskanih majic ali pa kakšnega drugega promocijskega izdelka? Obiščite na spletno stran Habeco promocijska darila, zagotovo najdemo ugodno rešitev!

Upload
Majice.si

Majice.si - velik izbor potiskanih majic, puloverjev, kap, predpasnikov in še veliko več. Izdelaj si svojo unikatno majico.

 

Tisk in vezenje na vse vrste majic in ostalega promo tekstila. Ponudbo večjih količin izdelkov z dotiskom ali vezenjem najdete na naši sestrski spletni strani Habeco promocijska darila.

Kontakt

H.B.C. d.o.o.,
Kavciceva ulica 4,
SI - 2000 Maribor
Slovenija
Davčna številka: SI77994671

+386 2 46 05 660
+386 2 46 05 665
info@majice.si
E-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

Prijavi se

Facebook