KOLEKTIVNI DOPUSTod 27.12. do 29.12.2017. HVALA ZA RAZUMEVANJE!
Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Majice.si Blog

Praznična kolekcija za nasmejane praznike

Praznična kolekcija za nasmejane praznike
Pozabite na grde božične puloverje. Poskrbeli smo, da boste letošnje praznike oblečeni v izvirne, duhovite in lepe praznične puloverje ter majice.

Preberi

Organizirajte najboljšo fantovščino ali dekliščino: nasveti, majice, ideje …

Organizirajte najboljšo fantovščino ali dekliščino: nasveti, majice,  ideje …
Dekliščina in fantovščina sta za bodoča nevesto in ženina velikega pomena. Če ste dobili to čast, da ste med organizatorji dogodka, vzamite nalogo povsem resno. Pričarajte bodoči nevesti oz. ženinu najboljšo zabavo, s katero se bo na nepozaben način poslovil(a) od samskega življenja. Za vas smo zbrali nekaj nasvetov in idej, kako organizirati najboljšo dekliščino oz. fantovščino.

Preberi

Izvirna darila in zanimiva dejstva o mamah

Izvirna darila in zanimiva dejstva o mamah
Materinski dan je izjemno lep praznik, ki je posvečen našim mamam in njihovemu poslanstvu. Na ta dan jim še bolj izkazujemo hvaležnost in pozornost. Tudi ta praznik izvira iz ZDA, iz leta 1910. V Evropo se je praznik razširil po 1. svetovni vojni. Zagotovo ne poznate vseh teh zanimivih dejstev o mamah v Sloveniji in svetu. Zanimivo dejstvo je tudi, da se kar četrtina vseh rož, ki se jih podari v enem letu, podari na materinski dan. Bodite bolj izvirni in inovativni. Podarite nekaj drugačnega, trajnega in uporabnega.

Preberi

Ženska sem! Kaj pa je tvoja super moč?

Ženska sem! Kaj pa je tvoja super moč?
Bliža se dan žena, posvečen vsem ženskam, ki jih imamo radi in jih spoštujemo. Prav je, da jim to damo vedeti prav vsak dan. Pa jim? V vsakem primeru presenetite svoje najljubše ženske: žene, mame, babice, prijateljice … Dajte jim občutek, da so cenjene in spoštovane. In da so za vas super ženske!

Preberi

Kako povedati, da ste v veselem pričakovanju, da se bosta poročila ali da ste napredovali v službi?

Kako povedati, da ste v veselem pričakovanju, da se bosta poročila ali da ste napredovali v službi?
Ali imate za svojega partnerja, starše in prijatelje nadvse odlično novico, ki bi jo radi povedali na čisto poseben način? Potem ste na pravem naslovu. Tokrat smo za vas zbrali ideje kako povedati dobre ali kar odlične novice, npr. da pričakujete novega družinskega člana, da sta se zaročila, da so vabljeni na poroko, da ste dobili ali napredovali v službi.

Preberi

Kaj moramo vedeti o T majicah

Kaj moramo vedeti o T majicah
Majica je najbolj pogosto uporabljan kos garderobe in zato je dobro vedeti kakšna je dobra. Pripravili smo vam nekaj kratkih informacij, ki vam bodo zagotovo v pomoč, ko jih boste naslednjič kupovali.

Preberi

Majica je lahko čarobno darilo!

Majica je lahko čarobno darilo!
Praznični čas z Miklavžem, Božičkom, dedkom Mrazom je tik pred vrati zato ni nič narobe, da že zdaj razmišljamo o darilih. Žal pa nemalo ljudem prazniki povzročajo skrb in se jih težko veselijo. Starši v otroških očeh vidijo velika pričakovanja, ki so nemalokrat posledica vsiljivega marketinga, katerega naloga je vzpodbujanje potrošništva. Roko na srce, tudi ko se med seboj obdarujemo odrasli, velikokrat podležemo temu vplivu. Vse to pa seveda nebi moglo biti bolj oddaljeno od pravega pomena praznikov.

Preberi

Revolucionarno odkritje: majica, ki topi maščobo

Revolucionarno odkritje: majica, ki topi maščobo
1. aprilska novica: S ponosom vam predstavljamo revolucionarno odkritje, ki prihaja iz naših evropskih laboratorijev. Strokovnjakom iz majice.si je uspelo nekaj, kar je se je do sedaj zdelo nepredstavljivo. Po več letih raziskovanja so odkrili formulo, s pomočjo katere so razvili majico, ki topi maščobo. Majica je tudi obliki in barvi prilagojena glavnemu cilju: izgubljanju odvečne telesne teže.

Preberi

Majice.si

Majice.si - velik izbor potiskanih majic, puloverjev, kap, predpasnikov in še veliko več. Izdelaj si svojo unikatno majico.

 

Tisk in vezenje na vse vrste majic in ostalega promo tekstila. Ponudbo večjih količin izdelkov z dotiskom ali vezenjem najdete na naši sestrski spletni strani Habeco promocijska darila.

Kontakt

H.B.C. d.o.o.,
Kavciceva ulica 4,
SI - 2000 Maribor
Slovenija
Davčna številka: SI77994671

+386 2 46 05 660
+386 2 46 05 665
info@majice.si
E-novice

Prijavite se na naše e-novice in bodite obveščeni o novostih iz naše ponudbe.

Prijavi se

Facebook