Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Majice.si Blog

 • Retro je novo moderno: potiski za majice v 2024

  V svetu mode je retro vedno v trendu, a v letu 2024 doživlja prav poseben preporod. Priča smo vrnitvi ikoničnih oblik, barv in vzorcev, ki so zaznamovali pretekla desetletja, zdaj pa v sodobni preobleki osvajajo srca modnih navdušencev. Retro je novo moderno – to ni le fraza, ampak opazovanje, ki se potrjuje na ulicah, v spletnih trgovinah in na družbenih omrežjih.
  Preberi 
 • Potiskane majice so popolno promocijsko darilo

  Prodajniki si vedno želijo, da bi bile njihove oglaševalske strategije uspešne, da bi dosegli svoje tržne cilje ter pustili trajno pozitiven vtis na svoje ciljno občinstvo. Kot ena izmed najbolj stroškovno učinkovitih marketinških strategij velja obdarovanje s promocijskimi izdelki, med katere spadajo tudi promocijske majice.
  Preberi 
 • Hudomušno potiskane majice za rojstni dan

  Personalizirana ali unikatna oblačila, predvsem majice, so zelo popularna že dolgo časa, sploh odkar je na voljo DTG (direct to garment) tehnika tiska in tisk z Flex folijo na tekstil. Vsak od nas se razveseli, če takšen izdelek prejme za rojstni dan ali pa ob kateri koli drugi obletnici ali prazniku.
  Preberi 
 • Majica je lahko čarobno darilo!

  A tudi vas teži, da skoraj vsak teden morate razmišljati o kakšnem darilu za koga v družini, soseda ali prijatelja? Pa skoraj vsak mesec je kakšen, Božiček, Miklavž, pa valentinovo ali dan žena, Kako lepo bi bilo, če bi imeli univerzalno idejo za darila.
  Preberi 
 • Zgodovina majic: od delovne majice do potujoče umetnosti

  Izraz "majica" je del slovarjev že približno stoletje. Prvih nekaj majic je bilo izdelanih in uporabljenih pred več kot stotimi leti in njihova priljubljenost z leti zgolj raste. Pozabite na večerno obleko ali smoking - navadna ali potiskana majica lahko popolnoma spremeni vaš videz in mnogokrat je ta preprosti kos garderobe bil tarča mnogih pogledov in deležen velike pozornosti na modnih dogodkih.
  Preberi 
 • Od zanimivih običajev do maturantske majice

  Konec šolskega leta je zagotovo najljubši praznik leta vseh, ki so še v procesu izobraževanja. Po napornem in stresnem obdobju obdobju letnih testiranj je to čas, ko je končno na vrsti zabava. In kako je ob zabavi najboljše obeležiti zadnji dan osnovne ali srednje šole? S tradicionalno tematsko majico. Slednja je, ob posebnih obredih in navadah za zaključek leta, že dolgo nujen del opreme.
  Preberi 
 • Darila za moške: kaj jim nikar ne kupite

  Če pogledamo iz ženskega zornega kota – ne glede na to, kako dolgo poznamo svojega fanta ali moža, je nakupovanje darila za moškega lahko precej težavno. In če pogledamo iz moškega zornega kota – moški bi zase rekli, da so sila preprosti za razumeti. Tudi kar se daril tiče, je za ženske pomembno leto, da vedo, kaj jim ne kupiti. Vse ostalo je potem sila enostavno. A obstajajo tudi darila za moške, ki vedno naletijo na dober sprejem in odobravanje.
  Preberi 
 • Darilo naj bo izvirno in uporabno!

  Ste se znašli v neprijetnem položaju, ko morate v zadnjem trenutku poskrbeti za izvirno in tudi uporabno darilo? Ne glede na to, ali želite obdariti svojce, prijatelje ali sodelavce, je obisk naše spletne strani odlična rešitev za vas! Narejene iz 100% bombaža vseh barv, velikosti in motivov, so majice s kratkimi ali dolgimi rokavi zmeraj odlično samostojno darilo ali dodatek, ki da piko na I že izbrani pozornosti, ki jo želite podariti.
  Preberi 
 • Zjutraj dolgi, čez dan kratki rokavi

  Letošnja jesen nas razvaja s prijetno toplimi temperaturami čez dan, zjutraj in zvečer pa je že potrebno poskrbeti za dolge rokave in toplejša vrhnja oblačila. Da bo prehodno obdobje kar se da barvito in boste vremenu primerno oblečeni, je tukaj nekaj predlogov, kako izbrati in kombinirati majice s kratkimi in dolgimi rokavi.
  Preberi 
 • Svet se vrti digitalno!

  Digitalni tisk na majice omogoča hitro in kakovostno izdelavo majhnih količin ali tudi unikatnih majic. Digitalni tiskalnik TexJet® echo omogoča kvaliteten direktni tisk že od enega kosa naprej! Več o tem preberite na našem blogu.
  Preberi 
 • Organizirajte najboljšo fantovščino ali dekliščino: nasveti, majice, ideje …

  Dekliščina in fantovščina sta za bodoča nevesto in ženina velikega pomena. Če ste dobili to čast, da ste med organizatorji dogodka, vzamite nalogo povsem resno. Pričarajte bodoči nevesti oz. ženinu najboljšo zabavo, s katero se bo na nepozaben način poslovil(a) od samskega življenja. Za vas smo zbrali nekaj nasvetov in idej, kako organizirati najboljšo dekliščino oz. fantovščino.
  Preberi 
 • Izvirna darila in zanimiva dejstva o mamah

  Materinski dan je izjemno lep praznik, ki je posvečen našim mamam in njihovemu poslanstvu. Na ta dan jim še bolj izkazujemo hvaležnost in pozornost. Tudi ta praznik izvira iz ZDA, iz leta 1910. V Evropo se je praznik razširil po 1. svetovni vojni. Zagotovo ne poznate vseh teh zanimivih dejstev o mamah v Sloveniji in svetu. Zanimivo dejstvo je tudi, da se kar četrtina vseh rož, ki se jih podari v enem letu, podari na materinski dan. Bodite bolj izvirni in inovativni. Podarite nekaj drugačnega, trajnega in uporabnega.
  Preberi 
 • Ženska sem! Kaj pa je tvoja super moč?

  Bliža se dan žena, posvečen vsem ženskam, ki jih imamo radi in jih spoštujemo. Prav je, da jim to damo vedeti prav vsak dan. Pa jim? V vsakem primeru presenetite svoje najljubše ženske: žene, mame, babice, prijateljice … Dajte jim občutek, da so cenjene in spoštovane. In da so za vas super ženske!
  Preberi 
 • Kako povedati, da ste v veselem pričakovanju, da se bosta poročila ali da ste napredovali v službi?

  Ali imate za svojega partnerja, starše in prijatelje nadvse odlično novico, ki bi jo radi povedali na čisto poseben način? Potem ste na pravem naslovu. Tokrat smo za vas zbrali ideje kako povedati dobre ali kar odlične novice, npr. da pričakujete novega družinskega člana, da sta se zaročila, da so vabljeni na poroko, da ste dobili ali napredovali v službi.
  Preberi 
 • Kaj moramo vedeti o T majicah

  Majica je najbolj pogosto uporabljan kos garderobe in zato je dobro vedeti kakšna je dobra. Pripravili smo vam nekaj kratkih informacij, ki vam bodo zagotovo v pomoč, ko jih boste naslednjič kupovali.
  Preberi 
 • Revolucionarno odkritje: majica, ki topi maščobo

  1. aprilska novica: S ponosom vam predstavljamo revolucionarno odkritje, ki prihaja iz naših evropskih laboratorijev. Strokovnjakom iz majice.si je uspelo nekaj, kar je se je do sedaj zdelo nepredstavljivo. Po več letih raziskovanja so odkrili formulo, s pomočjo katere so razvili majico, ki topi maščobo. Majica je tudi obliki in barvi prilagojena glavnemu cilju: izgubljanju odvečne telesne teže.
  Preberi 
NAJVEČJA IZBIRA
Največja izbira majic, puloverjev, kap in predpasnikov
KAKOVOST
Tiskamo na najbolj kakovostne majice in z obstojnimi barvami
KONKURENČNE CENE
Najboljše, konkurenčne cene za najboljšo kakovost.
UNIKATNOST
Enostavno ustvari povsem unikatno majico ali pulover.