Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Maribor Factory store

Tisk majic Maribor

Maloprodaja je trenutno zaprta! Vsa naročila lahko opravite preko spletne trgovine in jih prevzamete v našem skladišču. 

Zelo kvalitetno tiskanje majic v Mariboru, brez omejitev količine. Zahtevajte ponudbo preko spleta ali pa nas obiščite na spodnjem naslovu. Izvajamo naslednje tehnike: direktni sitotisk, tiskanje s transferji, DTG tisk, tisk s flex folijo in tiskanje s print & cut flex folijo. Majice in ostale tekstilne artikle vam tudi izvezemo.

Nudimo vam tudi veliko izbiro nepotiskanih majic, kap, puloverjev, predpasnikov.... Našo ponudbo nepotiskanih artiklov najdete na naši spletni strani Habeco promocijska in poslovna darila.

Iščete darila za rojstni dan, abrahama, za Valentinovo, za Božič? Potrebujete tisk na majice, jakne, drese, kape..., potem ste na pravem mestu. Pri nas je največja izbira majic, kap in ostalih promocijskih, poslovnih in izvirnih osebnih daril iz našega programa. Na vse artikle vam lahko izvedemo tudi tisk, graviranje ali vezenje.

Kot factory shop majice.si imamo vedno na zalogi najširšo izbiro programa vidnega na tej strani. Seveda pa vam v najkrajšem možnem roku naredimo tudi darila po naročilu.

RAZPRODAJA -50 POPUSTA
Popust velja za vse artikle na zalogi v trgovini in do razprodaje zalog!

Telefon: 02 46 05 662

Naslov:
Kavčičeva ulica 4
Maribor - Tezno

mail: tukaj

NAJVEČJA IZBIRA
Največja izbira majic, puloverjev, kap in predpasnikov
KAKOVOST
Tiskamo na najbolj kakovostne majice in z obstojnimi barvami
KONKURENČNE CENE
Najboljše, konkurenčne cene za najboljšo kakovost.
UNIKATNOST
Enostavno ustvari povsem unikatno majico ali pulover.