Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Darilo naj bo izvirno in uporabno!

Darilo naj bo izvirno in uporabno!

Ste se znašli v neprijetnem položaju, ko morate v zadnjem trenutku poskrbeti za izvirno in tudi uporabno darilo? Ne glede na to, ali želite obdariti svojce, prijatelje ali sodelavce, je obisk naše spletne strani odlična rešitev za vas! Narejene iz kvalitetnega premium pred česanega bombaža, raznobarvne, raznih motivov, so majice s kratkimi ali dolgimi rokavi zmeraj odlično samostojno darilo ali dodatek, ki da piko na I že izbrani pozornosti, ki jo želite podariti.

Darila, ki jih podarjamo danes so precej drugačna od tistih, ki smo jih podarjali nekoč. Čas prinese spremembe, nove trende in izdelke. Kljub vsemu pa že od njenega ´rojstva´in vpisa njenega imena leta 1920 v slovar Merriam-Webster, majica ostaja priljubljen in nepogrešljiv kos oblačila prav garderob po vsem svetu. Ne glede na to, ali jo oblečemo namesto pižame, ali z njo izražamo svoj osebni stil in življenski slog, T-majica ostaja stalnica v življenih vseh generacij.

Darila, darila, darila

Izbrati pravo, primerno in uporabno darilo je že svojevrstna umetnost. To je še posebej težka naloga za tradicionaliste, ki so vajeni moškim kupovati buteljke in ženskam rože. Ko govorimo o osebnih darilih je ključ za dober izbor darila predvsem izvirnost, ki ne zahteva debelo denarnico.
Nosila sta jih hollywoodski upornik brez razloga James Dean in Marlon Brando v Tramvaju poželenja, v petdesetih letih prejšnjega stoletja se je na njej prvič pojavil Miki Miška, hipijevsko gibanje ji je dalo marvrične barve in vzorce, na prelomu v nove tisočletje pa je postala glavni nosilec sporočil. Ustvarjena, da postane večna, je majica z dolgimi ali kratkimi rokavi zmeraj prava izbira za darilo.

Rišemo nasmeh na obraze

Kdo pravi, da smešne majice niso za vsakogar? Rojstni dan, obletnica poroke ali mature, abraham ali darilo kar tako, ker želite nekoga razveseliti. Če iščete zanimive, nove, malo prismuknjene in smešne majice za moške in ženske vseh starosti, enostavno morate pristati v naši spletni trgovini! In če niste prepričani, da se z nekom lahko pošalite, naj vas pomirimo. Naše vodilo je, da je dober humor tisti, ki zmeraj ostane na nivoju! Brskajte med naborom moških in ženskih smešnih majic in izberite tisto, s katero menite, da boste izzvali največ solz smeha!

Z izvirnim sporočilom

Majica je kos oblačila, ki nam omogoča svojevrstvo pošiljanje sporočil že od šestdesetih let prejšnjega stoletja ko je trgovina, imenovana Mr. Freedom na King's Road v Alabami začela prodajati majice z motivi Disneyevih junakov in različnimi napisi. Trend so kasneje povzeli modni oblikovalci, kot sta Vivienne Westwood in Katharine Hamnett. Če želite darilo z izvirnim sporočilom, izberite med moškimi in ženskimi majicami z napisi. Lahko pa ustvarite svoj izviren napis za majico, ki ga bomo za vas z veseljem natisnili na katero koli majico po vašem izboru.

Majice za rojstni dan

Pričarajte svojim najdražjim prav poseben rojstni dan s simpatičnimi majicami, ki bodo navdušile vse prisotne. Oblikovane za otroško rojstno dnevno zabavo, ali po meri za moške in ženske. Majica ne bo samo lepo darilo, pač pa tudi trajen spomin na rojstnodnevno praznovanje. Najbolj priljubljen izbor majic za rojstni dan preglejte na povezavi rojstnodnevne majice.

Dekliščina ali fantovščina?

Ne ena, ne druga še ni minila brez najbolj zanimivih, norih, hudomušnih majic! Če ste pravkar sredi priprav na ta čudovit dogodek, ki bo vašo ljubljeno osebo pospremil v zakonski stan, jo presenetite z zabavnimi majicami. Pri nas idej nikoli ne zmanjka in zagotovo boste našli kaj zase v naboru idej majic za dekliščino ali fantovščino. Seveda vam bomo idelali tudi skupinske majice za praznovanje. Naše nasvete na to temo preberite v blogu Organizirajte najboljšo fantovščino ali dekliščino: nasveti, majice, ideje …

Nosite svoje unikate

Včasih je enostavno najboljše, da kar sami zavihamo rokave, domišljiji pustimo prosto pot in si tako mimogrede ustvarimo svoj edinstven kos oblačila. Preskusite našo aplikacijo za ustvarjanje majic z napisi, fotografijami, grafikami, risbami,... In ne pozabite, vaša lastna kreacija bo že tako lepemu in izvirnemu kosu oblačila dodala še vaš podpis. To pa se dandanes zelo ceni!

In še nekaj naših kratkih nasvetov

  • bodite hudomušni, smešni, vendar ne nesramni. Smešna majica naj bo res smešna.
  • napis na majici naj ima sporočilo. Globje kot je, boljše je.
  • slike, ki jih želite tiskati na majico, naj bodo kvalitetne, kajti le tako bomo lahko tudi mi zagotovili kvaliteten odtis
  • obiščite naš Facebook profil, kjer boste našli veliko idej in že izdelanih majic.
  • če niste prepričani kako in naj, nas kontaktirajte. Z veseljem se bomo pogovorili z vami in vam svetovali. 

Želimo vam obilo prijetnih trenutkov z našimi majicami.

 

NAJVEČJA IZBIRA
Največja izbira majic, puloverjev, kap in predpasnikov
KAKOVOST
Tiskamo na najbolj kakovostne majice in z obstojnimi barvami
KONKURENČNE CENE
Najboljše, konkurenčne cene za najboljšo kakovost.
UNIKATNOST
Enostavno ustvari povsem unikatno majico ali pulover.