Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Darila za moške: kaj jim nikar ne kupite

Darila za moške: kaj jim nikar ne kupite

Če pogledamo iz ženskega zornega kota – ne glede na to, kako dolgo poznamo svojega fanta ali moža, je nakupovanje darila za moškega lahko precej težavno. In če pogledamo iz moškega zornega kota – moški bi zase rekli, da so sila preprosti za razumeti. Tudi kar se daril tiče, je za ženske pomembno leto, da vedo, kaj jim ne kupiti. Vse ostalo je potem sila enostavno. A obstajajo tudi darila za moške, ki vedno naletijo na dober sprejem in odobravanje.

Nič ni lepšega, kot z darilom razveseliti ljubljeno osebo. A pri obdarovanju se lahko kaj kmalu znajdemo v situaciji, ko se dobri nameni lahko hitro izjalovijo. Neprimerno darilo je lahko (tako kot za ženske) tudi za moške popolnoma neuporabno ali celo žaljivo. Tukaj je nekaj namigov, katera darila moškemu nikar ne kupujte, razen če ste resnično prepričani (ali je kdaj jasno in glasno sam omenil), da si tega izdelka želi.

1. Oblačila za vadbo

Ne samo, da takšnemu darilu manjka sentimentalna nota, sporoča lahko nekaj, kar vaš partner ne želi slišati. In če bo njegova prva misel, "Kaj mi poskuša povedati?", potem je darilo zagotovo napačno.  Razen, v primeru, če je moški, ki mu kupujete darilo totalni športni navdušenec in živi za to, da svoj prosti čas preživlja športno aktivno.

2. Vstopnice za gledališče

Medtem, ko so ogledi gledaliških predstav (drama, opera, balet) morda vaše sanje, je vsiljevanje te težnje svojemu moškemu, ki za to ne kaže jasnih znakov navdušenja, zagotovo slaba poteza. Zadnja stvar, ki jo moški želi, je darilo, ki je v resnici namenjeno vam, in zagotovo bo to tudi takoj sprevidel.

Darila za moške

Fotografija www.pexels.com

3. Umetniška dela

Medtem ko se vam lahko misel, da bi podarili umetniško delo (slika, kip, …) zdi globoko romantična gesta, je žal zelo verjetno, da moški, ki bo prejel takšno darilo ne bo dobil istega sporočila. Izbira popolnega umetniškega dela je lahko izjemno intimno in osebno početje, vendar tovrstno darilo vedno konča kot nepomemben element dekoracije doma.

4. Naročnine na karkoli

Čisto preprosto - naročniških paketih na karkoli pomeni pritisk s katerim se noben moški ne bo strinjal. Če se ob sprejetju darila počuti, kot da bi moral nekaj storiti, vam to lahko tudi zameri.

5. Donacija za dobrodelne namene

Seveda vsak moški želi veljati za velikodušnega  in darežljivega, toda en krat v letu, ko pričakuje darilo, ne želi biti ´gospod Velikodušni´.

6. Wellnes za pare

Kaj je pa s tem darilom narobe, boste vprašali. Naj vam pojasnimo s primerjavo. Prejeti takšno darilo za moškega je popolnoma enako, kot če bi on vam podaril vstopnice za koncert njegove najljubše glasbene skupine. Če res ni totalno zaljubljen v wellnes aranžmaje za pare, mu tega nikar ne kupujte. Zapomnite si – izberite darilo zanj, ne za vas. Wellnes za dva je bolj nekaj, kar lahko podarite sebi, svojega moškega pa povabite zraven. 

Darila za moške

Fotografija www.pexels.com

7. Nogavice in/ali spodnje hlače

Resno? Vsak moški si zna kupiti lastne spodnje hlače in nogavice. Razen če ste si to zamislili kot nekakšen smešen moment in del večjega darila, v trenutku opustite misel, da bi kaj takega moškemu kupili kot glavno darilo.

8. Tehnične stvari, o katerih ne veste ničesar

Saj že naslov pove vse, mar ne? Raje mu kupite darilno kartico trgovine s tehničnimi stvarmi. To mu bo privarčevalo čas in neprijetnosti pri vračilu blaga v trgovino, ko bo čez nekaj mesecev na trgu na primer najnovejše HD verzija tega, kar ste mu podarili vi.

9. Rože

Moškemu res nikoli ne darujte rož. Nikoli! Da seveda, rože so lepe, barvite in čudovito dišijo, a zmeraj spominjajo na darilo, ki ga sicer damo ženski, ne moškemu. Moški cenijo praktične stvari, ki imajo funkcionalno vrednost. Če res ne veste kaj podariti, je zagotovo boljša ideja od rož, škatla posebne čokolade, še posebej, če je sladkosned.

10. Set orodja za začetnike

Seveda je popolnoma naravno misliti, da bi moški oboževal idejo o novem kompletu orodja. Če pa  razmišljate o tem, da bi mu podarili osnovno orodje za začetnike, pomislite še enkrat. Morda ga je že ima v svoji garaži ali pa bo gesto razumel na žaljiv način, še posebej, če se ne ponaša z rokodelskimi spretnostmi.

Darila za moške, s katerimi ne morete zgrešiti

Majice, enostavne, športne, športno – elegantne, … majice zmeraj dodajo občutek udobja vsaki moški garderobi. Skromna majica je idealno darilo, ki vam omogoča, da z njo naredite veliko gesto. Ne glede na to, ali gre za dolg rokav, kratek rokav ali klasičen polo, naša ponudba kakovostnih majic ponuja nekaj za vsakogar.
  • Če je vaš partner motorist je odlično darilo majica katere motiv razkriva, kako je bil videti njegov prvi motor. 
  • Morda je čas, da njegov smisel za humor pokažete tudi z izborom smešne majice. Izbor tematik je ogromen, napisi pa vas bodo zagotovo spomnili na nekaj, kar mu je zelo podobno in blizu.
  • Za rojstni dan so najprimernejše majice za rojstni dan, če pa ste mu za darilo kupili vstopnice za tekmo njegovega najljubšega športnega kluba, bo navijaška majica dala darilu piko na I.

Majica First bike

Kaj pa moški kapucarji ? Mehki, trpežni in udobni, le kdo jih ne obožuje nositi! Z napisom, logotipom, sliko, ali vsebino po vašem izboru. Moški obožujejo udobje, zato ga boste s takšnim darilom zagotovo razveselili.
  • Je vaš partner skriti ljubitelj stripovskih junakov? Podarite mu kapucar z znakom Batmana ali Supermana!
  • Zvezda svoje zabave bo zagotovo tudi zaradi  posebnega, rojstno dnevnega kapucarja.
  • Je vaš moški nor na dobre logotipe? Izvirna priredba originala na kapcarju ga bo zagotovo razveselila.
Zimske ali poletne kape so nepogrešljiv modni dodatek vsakega moškega, ki ga pozimi greje in poleti varuje pred vročim soncem.
  • Če ga tudi zelo nizke temperature ne odvrnejo od gibanja po svežem zraku, mu za darilo kupite čudovito mehko in toplo kapo.
  • Vsi smo kdaj malo nostalgični. Za take trenutke in kot zaščita pred soncem je lahko tudi zanimiva kapa iz 100% bombaža.
  • Obvezna oprema za na morje pa je lahko tudi kakovostna moška mornarska kapa.
Ekološko osveščen moški bo rekel ne plastičnim vrečkam! Nagradite ga s prav posebno, personalizirano vrečko ali torbo iz naravi prijaznih, razgradljivih materialov.
 
Športne in navijaške majice
 
Mu želite kupiti več izdelkov in pri tem privarčevati. Preglejte ponudbo v našem outletu, kjer boste zagotovo našli zanimivih in lepih daril zanj. Ste našli primerno majico ali drugo darilo, pa motiv na izdelku ni pravi? Izdelajte povsem unikatno majico ali drug izdelek s pomočjo aplikacije Naredi si sam. Če pa potrebujete prazne, ne potiskane majice obiščite našo spletno trgovino Habeco darila
NAJVEČJA IZBIRA
Največja izbira majic, puloverjev, kap in predpasnikov
KAKOVOST
Tiskamo na najbolj kakovostne majice in z obstojnimi barvami
KONKURENČNE CENE
Najboljše, konkurenčne cene za najboljšo kakovost.
UNIKATNOST
Enostavno ustvari povsem unikatno majico ali pulover.