Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Organizirajte najboljšo fantovščino ali dekliščino: nasveti, majice, ideje …

Organizirajte najboljšo fantovščino ali dekliščino: nasveti, majice,  ideje …

Dekliščina in fantovščina sta za bodočo nevesto in ženina velikega pomena.
Če ste dobili to čast, da ste med organizatorji dogodka, vzamite nalogo povsem resno. Pričarajte bodoči nevesti oz. ženinu najboljšo zabavo, s katero se bo na nepozaben način poslovil(a) od samskega življenja.
Za vas smo zbrali nekaj nasvetov in idej, kako organizirati najboljšo dekliščino oz. fantovščino.

1. Upoštevajte želje

Vprašajte bodočega ženina ali nevesto, kaj si želi.
Si želi veliko in noro zabavo ali mogoče manjšo, v krogu najbližjih prijateljev?
Si želi zabave po klubih, v domačem okolju ali bi raje na izlet poln adrenalina ali sprostive.

Tudi, če poznate in upoštevate želje, lahko organizirate večer, poln presenečenj.

2. Naj bo dogodek poseben in oseben z majico za dekliščino oz. z majico za fantovščino

Z malenkostmi lahko dogodku dodate povsem novo noto in vzdušje. Za nevesto pripravite posebno majico. Kliknite za Izbor priljubljenih majic za dekliščino.

Lahko pa ji ustvarite povsem unikatno majico, z našo aplikacijo »Naredi si svojo majico«. Na majico lahko postavite njeno ime, fotografijo ali datum poroke. Možnosti je ogromno.

Nevesto lahko opremite še z lično tiaro, bleščicami ipd. Dogodek lahko popestrite tudi z drugimi dodatki, kot so poredne slamice, dodatki za fotografiranje ...

Tudi majica za ženina je obvezen del opreme vsake dobre fantovščine. Kliknite za najbolj priljubljene majice za fantovščino.

Ne najdete popolne? Ustvarite jo sami z aplikacijo »Naredi si svojo majico«.

Zagotovo pa bo pika na i, če se boste v posebne majice oblekli prav vsi. Tako se bo takoj vedelo, da ste skupina in kaj praznujete. Majice za fantovščino in dekliščino pa bodo predstavljale tudi lep spomin na čudovit večer.

3. Ne načrtujte preveč

Tudi, če je ogromno stvari, ki jih želite izpeljati (veliko iger, prodaja suvinirčkov, mnoga presenečenja), ne pretiravajte. Pripravite si okviren potek, potem pa se sprostite in pustite, da se dogodek odvije spontano oz. se ne obremenjujte, če bo v vašem urniku prišlo do spremembe. Glavno je, da bodo na dogodku vse pomembne osebe in da boste sproščeni ter dobre volje.

4. Vedno imejte pripravljen plan B

Pripravite si plan B za primer, če vse ne bo šlo v načrtovani oz. željeni smeri. Npr. kaj boste naredili, če bo zadnji čas odpovedalo veliko povabljenih, če bo ženin oz. navesta preveč popil ipd.

5. Pripravite okviren finančni načrt in se ga držite

Pri organizaciji zabave lahko na malenkostih zapravite ogromno. Zato je najbolje, da z vsemi vključenimi določite okvirni budget, s katerim se vsi strinjajo in vse aktivnosti ter pripomočke prilagodite tako, da bodo znotraj postavljenega finančnega okvirja.

6. Pred objavo fotografij na socialnih omrežjih se posvetujte z ženinom oz. nevesto in ostalimi

Držite se reka »Kaj se zgodi na dekliščini/fantovščini, naj ostane ne dekliščini/fantovščini«. Seveda ni nič narobe, če objavite skupinsko fotografijo. Pozorni bodite le, da se z objavo vsi strinjajo. Še posebej pa bodite pozorni pri objavljanju fotografij, ki lahko nevesto oz. ženina spravijo v neugoden položaj ter slabo voljo.

7. Ne pretiravajte s številom povabljenih in s številom organizatorjev

Če nevesta oz. ženin ne bosta želela drugače, ne pretiravajte s številom povabljenih. Da bo zabava sproščena in nepozabna, povabite le najboljše prijatelje in prijateljice. Prav tako omejite število ljudi, vključenih v samo organizacijo dogodka. Več ljudi, več različnih pogledov in želja. Nemalokrat se je že zgodilo, da so se povabljeni na zabavi gledali grdo ali pa celo kdo ni prišel, ker so se pri sami organizaciji sporekli.

Prav tako vam ne priporočamo, da se ogranizacije lotite povsem sami. Prosite še koga za pomoč.

8. Poskrbite za varno vožnjo domov

Organizirajte si varno vožnjo domov ali prenočišče. Tako se boste lahko sproščeno zabavali in brez slabe vesti nazdravili z nevesto oz. ženinom.
Z alkoholom pa nikar ne pretiravajte, da se dobra zabave ne bo končala prehitro.

9. Nekaj idej za dekliščino in fantovščino

  • PRESENEČENJE

Naj bo dekliščina presenečenje, ki ga ne pričakuje. S partnerjem ali starši se dogovorite, da bodo poskrbeli, da si na ta večer ne bo planirala ničesar drugega. Dogovorite s z najbližjimi prijatelji in jo pojdite iskat na dom. Oblecite jo v majico za dekliščino, odnesite v avto in zapeljite na zabavo. Takšno presenečenje si bo zapomnila za vedno.

Takšna zabava bo zagotovo čista 10ka, saj ne bo prevelikih pričakovanj in saj vemo kako je, najboljše se imamo, ko najmanj pričakujemo.

Seveda je takšno presenečenje odlična ideja tudi za ženina!

  • PRIPRAVITE MU/JI SEZNAM FOTOGRAFIJ, KI JIH MORA NA ZABAVI NAREDITI

Eden izmed izzivov, ki na zabavi vedno vžge, je seznam fotografij, ki jih mora ženin oz. nevesta narediti, npr.: naredi fotografijo s simpatičnim natakarjem, narediti fotografijo s samskim poslovnežem ipd.

  • NAREDITE ALBUM Z NAJBOLJŠIMI SPOMINI

Pripravite album, kjer zraven fotografij iz vašega skupnega doživetja pripišete osebno posvetilo.

  • IZZIVI PO LOKALIH

Izzive lahko opravlja pri nekomu doma ali pa organizirate turnejo po lokalih. Prav v vsakem lokalu nato čaka nov izziv.

  • ODPRAVITE SE NA VEČDNEVNI IZLET

Si želite pred velikim korakom z nevesto ali ženinom preživeti cel vikend? Odpravite se v kakšno od sosednjih držav.

Seveda pa je varna alternativa še vedno, da organizacijo dogodka prepustite profesionalcem. Zna biti tudi najcenejše :).

NAJVEČJA IZBIRA
Največja izbira majic, puloverjev, kap in predpasnikov
KAKOVOST
Tiskamo na najbolj kakovostne majice in z obstojnimi barvami
KONKURENČNE CENE
Najboljše, konkurenčne cene za najboljšo kakovost.
UNIKATNOST
Enostavno ustvari povsem unikatno majico ali pulover.