Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Hudomušno potiskane majice za rojstni dan

Hudomušno potiskane majice za rojstni dan

Personalizirana ali unikatna oblačila, predvsem majice, so zelo popularna že dolgo časa, sploh odkar je na voljo DTG (direct to garment) tehnika tiska in tisk z Flex folijo na tekstil. Vsak od nas se razveseli, če takšen izdelek prejme za rojstni dan ali pa ob kateri koli drugi obletnici ali prazniku. Če te sreče nimamo, pa si takšno majico za rojstni dan lahko damo natisniti kar sami. Še bolje pa je, če majice natisnemo za vse udeležence praznovanja, kar bo lep spomin vsakomur, še najbolj pa tistemu, ki praznuje.

Na spletu obstaja preprosta aplikacija za izdelavo majic z napisi ali motivi, s pomočjo katere majico ali kakšen drug tekstil oblikujete povsem po lastnih željah in potrebah. Takšen izdelek pa je kakovosten in vam bo ob pravilnem vzdrževanju, dolgo v veselje.

Seveda pa se je za dobro in zanimivo majico potrebno malo tudi potruditi. Malce domišljije in kreativnosti bo zagotovo v veliko pomoč. Pomagate pa si lahko tudi z našimi že oblikovanimi majicami, katere lahko tudi malo modificiramo, personaliziramo ali spremnimo posebaj za vas. Kontaktirajte nas in radi vam bomo pomagali, saj si tudi mi želimo, da boste z izdelkom zadovoljni.

Seveda je pomembno, da boste izbrali izkušenega in kakovostnega ponudnika majic s tiskom, pa vendar je zelo pomembna tudi ideja. Verjemite, da še tako kakovosten tiskar ne pomaga, če je dizajn majic dolgočasen in nezanimiv.

Majice za rojstni dan
 

Pri oblikovanju majice za rojstni dan po meri bodite razigrani

Praznovanje rojstnega dneva je vedno zabaven dogodek in darila, ki nasmejijo so zagotovo vedno v središču pozornosti in dobrodošla. Majica, ki je unikatna in je ni mogoče kupiti v nobeni trgovini, potiskana z motivom obdarovanca in dodanim smešnim besedilom, bo v vsakem od nas vzbudila prijetne občutke. Zagotovo je to darilo, pri katerem ne morete zgrešiti. Ideja sama, pa je dobra še veliko bolj, ker vsi vemo, kako težko je izbrati nekaj posebnega, za nekoga, ki ne potrebuje ničesar. Če pa še uporabite potiskano majico kot ovoj za steklenico dobrega vina, pa ste zagotovo zmagali.

Pa vendar kot smo že povedali, imejte v mislih, da je praznovanje rojstnega dneva vesel dogodek. Zato je zelo primerno, da je tudi majica oblikovana v hudomušnem tonu, s kakšno sliko in smešnim besedilom, ki bo nasmejalo vse prisotne. Veliko idej boste našli na spletni strani majice.si, pa tudi ostali ponudniki imajo veliko tovrstnih grafičnih predlog. Majhna internetna raziskava bo zagotovo pomagala.

Naj vam položaj ponazorimo s primerom. Povabljeni ste na rojstni dan znanca, kateremu ne znate česa kupiti za darilo. Pred časom sta bila skupaj na dopustu in imate kar nekaj skupnih slik, na katere vaju vežejo skupne dogodivščine. Uporabite eno od njih, dodajte kakšno smešno misel ali besedno zvezo, ki vaju povezuje, ter oblikujte majico. Presenečenje bo zagotovo veliko! Če menite, da majica ni dovolj, dodajte še steklenico njegove najljubše pijače in jo aranžirajte z majico. Zagotovo bo to zelo izvirno in uporabno darilo, ki bo obdarovancu povedalo veliko o vas.

Unikatno potiskana majica je lahko samostojno darilo, lahko jo uporabimo namesto ovojnega papirja, lahko pa jo zgolj dodamo h kakšnemu bolj bogatemu darilu. V vsakem primeru bo požela pozornost in zagotovo je bo obdarovanec vesel. Nemalokrat si jo slavljenec obleče takoj in z njo slavi rojstni dan. Pomislite, a bo še katero darilo na vseh slikah in nenehno na očeh vseh? Zagotovo ne!

Pri oblikovanju majice bodite razigrani
 

Unikatne majice za okroglo obletnico

Okrogle obletnice so zmeraj nekaj posebnega in mnogi si takrat privoščijo večje zabave, kamor povabijo vse sorodnike, prijatelje, sodelavce, pa tudi znance. Ob takšnih priložnostih je velikokrat želja, da so vsi udeleženci oblečeni enotno, slavljenec pa malce drugače. Najcenejša rešitev so izvirno potiskane majice, ki služijo kot rojstnodnevna uniforma, pa tudi kot spominek na dogodek. Seveda z drugačno barvo majice rešimo tudi zagato slavljenčeve uniforme.

Od vseh okroglih obletnic, je zagotovo najpomembnejša 50-ta. Abrahami in abrahamke se praviloma posebej potrudijo pri organizaciji dogodka, pa tudi število gostov je običajno takrat največje. Potiskane majice za goste in unikatna majica za slavljenca ob tovrstnem praznovanju skoraj ne bi smele manjkati.

Unikatne majice za okroglo obletnico

Seveda pa lahko vloge tudi obrnemo. Če niste slavljenec, temveč zgolj eden od povabljenih, lahko abrahamu ali abrahamki podarite izvirno oblikovano majico, ki ga bo še dolgo spominjala na njegov jubilej, na samem dogodku, pa bo zagotovo prijetno presenečenje.

Je pa treba ponoviti še enkrat in vedno znova! Dajte svoji ustvarjalni domišljiji prosto pot, najdite kakšne posebnosti obdarovanca in jih na hudomušen način vključite v oblikovanje ter poiščite tiskarja, ki bo znal vse to izvesti kakovostno. Darilna majica za rojstni dan mora biti kakovostna, aktualna ter oblikovana na hudomušen način.
 

Personalizirane majice za rojstni dan

Personalizacija je nov trend v obdarovanju, prisoten nekaj zadnjih let. Zaradi osebnega pristopa je zelo popularen, nove tehnike tiska, pa omogočajo tudi cenovno ugodno izdelavo tovrstnih daril.

Personalizirano darilo pomeni, da za obdarovanca izdelamo nekaj, kar ima njegove značilnosti ali ime. Največkrat je nekje na darilo, diskretno izpisano njegovo ime ali nekaj, kar ga označuje. S takšnim darilom dosežemo še večji čustveni odziv, kakor pri običajnih, kajti obdarovanec čuti, da smo se res potrudili zgolj zanj.

Predvsem tehnologija DTG tiska majic, je na široko omogočila izdelavo unikatno personaliziranih majic. Tovrstne majice vse bolj izpodrivajo klasično potiskane, saj se cena in kakovost bistveno ne razlikuje. Vsakdo od nas si želi nekaj, česar nima nihče in imeti unikatno majico, je postalo nekaj povsem običajnega.

Personalizirane majice

In če kdaj, so rojstnodnevne majice nekaj, kar se velikokrat personalizira. Oblikovati majico, na kateri poveste, da je »Joža najboljši ded«, je vsekakor veliko bolj privlačno in zanimivo, kot podobna majica brez imena. In tudi obdarovanec bo takšno majico časa nosil še dolgo časa, pravzaprav, do njenega bridkega konca. S personalizirano rojstnodnevno majico, zagotovo ne boste zgrešili, darilo pa bo vzbudilo čustva in nasmešek vseh prisotnih.

In kje lahko oblikujete in naročite kakovostne potiskane majice za rojstni dan? Če ste le malo vešči oblikovanja, uporabite našo aplikacijo naredi si sam svojo majico in tam izdelajte darilno majico po svoji meri. Če pa svojim oblikovalskim sposobnostim ne zaupate, pa nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite, opišite svoje želje, priložite morebitne datoteke in naši prodajniki in oblikovalci vam bodo z veseljem pomagali.
 

Želite izvedeti več o potiskanih darilnih majica? Preberite naš blog Majica je lahko čarobno darilo!

NAJVEČJA IZBIRA
Največja izbira majic, puloverjev, kap in predpasnikov
KAKOVOST
Tiskamo na najbolj kakovostne majice in z obstojnimi barvami
KONKURENČNE CENE
Najboljše, konkurenčne cene za najboljšo kakovost.
UNIKATNOST
Enostavno ustvari povsem unikatno majico ali pulover.