Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Zjutraj dolgi, čez dan kratki rokavi

Zjutraj dolgi, čez dan kratki rokavi

Letošnja jesen nas razvaja s prijetno toplimi temperaturami čez dan, zjutraj in zvečer pa je že potrebno poskrbeti za dolge rokave in toplejša vrhnja oblačila. Da bo prehodno obdobje kar se da barvito in boste vremenu primerno oblečeni, je tukaj nekaj predlogov, kako izbrati in kombinirati majice s kratkimi in dolgimi rokavi.

Jesen, še posebej če je topla, je eden najlepših letnih časov, saj nas v soncu obsijane zmeraj znova navdihujejo tople, prelivajoče se rumene, oranžne, rdeče in rjave barve, ki privabljajo poglede in na obraze rišejo dobro voljo. Tako kot ima jesen svoj edinstven videz in čar, pa ima marsikdo v tem času preglavice, kako zjutraj izbrati svojo garderobo za delovni dan ali prosti čas.

Tako so nas učile že mame in babice, da se je potrebno v hladnejših mesecih oblačiti kot čebula – po plasteh. To pomeni, da je najboljše kombinirati več tanjših kosov oblačil, ki jih čez dan lahko po potrebi slečete. Pozorni morate biti samo na to, da vaša oblačila kljub različnim krojem, materialom in barvam, delujejo skladno.

Osnova je majica

Za ženske, posebej tiste, ki se težko ločijo od svojih najljubših poletnih oblek je plastenje več kot idealna rešitev. In zakaj bi se morale odreči poletnim oblekam, ko obstaja cela modna knjižnica na temo oblačenja po principu plastenja oz. layeringa. Vse kar morate narediti, da bo vaša poletna obleka uporabna tudi jeseni je to, da izberete lepo in kvalitetno majico in obleko oblečete čez njo. K videzu dodajte še tanke nogavice in za hladen večerni ali jutranji čas še simpatičen kapucar ter športne čevlje ali gležnarje. In ne pozabite, marsikatera poletna obleka bo videti odlično tudi če jo oblečete čez majico z dolgimi rokavi, le pravo barvno kombinacijo morate izbrati.

Za moške, katerim je majica najljubši kos oblačila, je dobra novica ta, da jo lahko z malo spretnega kombiniranja nostite prav vso leto. Če ste v službi lahko športno-elegantno oblečeni, svojo najljubšo majico kombinirajte z dobrimi kavbojkami, modno srajco, ki jo čez majico nosite kot suknjič ali namesto njega. Za hladna jutra in večere pa izberite še barvno usklajeni kapucar ali pulover. Podobno lahko kombinirate tudi majice z dolgimi rokavi. Slednje lahko ( še posebej mlajši moški) nosite tako, da čez njo oblečete majico s kratkimi rokavi in ustvarite zanimiv barvni kontrast ali skladnost barvnih tonov. Majica s kratkimi rokavi je pri moških veliko krat tudi zamenjava za  spodnjo majico, ki vam bo v hladnejših jesenskih dnevih zagotovo prav prišla.

Tudi vaši otroci se bodo ob še tako muhastem jesenskem vremenu lahko brezskrbno igrali na dvorišču ali v parku, če jih boste oblekli po sistemu plastenja. Torej najprej spodnja majica ali majica s kratkimi rokavi, nato majica z dolgimi rokavi, za povrh pa še jopica ali topel kapucar. Ne glede na to, kašno bo vreme, se bo vaš otrok lahko hitro slekel ali oblekel, za kar vam bodo hvaležne tudi vzgojiteljice. V naši ponudbi boste za svoje malčke našli tako majice s kratkimi rokavi, kot tudi bodije za dojenčke in oblačila z dolgimi rokavi. Vse izdelane iz 100-odstotnega bombaža seveda, kot ga za otroke, ki se med igro tudi radi spotijo, priporočajo pediatri.

Imate kreativno žilico? 

Ustvarite si svojo, unikatno majico. Vse kar morate storiti je, da obiščete našo aplikacijo Naredi si svojo majico ter si hitro in enostavno izdelajte vaš nov najljubši kos oblačila. Sprostite svojo ustvarjalnost, mi pa bomo vaše kreacije v najkrajšem možnem času natisnili in jih dostavili na izbran naslov.

P.S. Želite kupiti več kosov oblačil in zraven še precej privarčevati?

Preglejte naš Outlet v katerem boste zagotovo našli kaj primernega zase, svoje najbližje ali darilo za tiste, ki kmalu praznujejo rojstni dan.

NAJVEČJA IZBIRA
Največja izbira majic, puloverjev, kap in predpasnikov
KAKOVOST
Tiskamo na najbolj kakovostne majice in z obstojnimi barvami
KONKURENČNE CENE
Najboljše, konkurenčne cene za najboljšo kakovost.
UNIKATNOST
Enostavno ustvari povsem unikatno majico ali pulover.