Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Svet se vrti digitalno!

Svet se vrti digitalno!

V zadnjih desetletjih so nam sodobne tehnologije omogočile prav poseben, digitalni prostor in način komunikacije. Samo pomislite. Nekoč smo vozili velike razdalje, da bi se srečali s prijatelji in poklepetali. Danes je edini problem, ki ga morda imamo, da se odločimo katero orodje bomo uporabljali za komunikacijo.

Da, danes gre vse hitreje in če ne prej spoznamo, da se svet vrti digitalno takrat, ko namesto ust odpremo aplikacijo na pametnem telefonu. Slednji so postali nekakšna  utelešena tehnologija brez katere si ne predstavljamo več življenja, s tem pa tudi komunikacije. Tako so skrbi, da bi zamudili pomemben sestanek, izrazili lepe želje ob rojstne dnevu, rojstvu otroka ali čestitke ob pomembnih prelomnicah kot je začetek dela v novi službi, popolnoma odveč.

Nova tehnologija – nove zgodbe

V ekipi majce.si zelo dobro razumemo tok sodobnih komunikacij ter občutek nujnosti, da smo na voljo vedno in povsod. Zato vam vseprisotnost zdaj omogočamo tudi z našim novim DTG tiskalnikom, s katerim kvalitetno izvajamo digitalni tisk na tekstil. Zasebna in poslovna darila so vam tako na voljo v najkrajšem času in v še tako majhnih serijah, tudi v unikatnih promocijskih tekstilnih izdelkih.

Za to uporabljamo novo tehnologijo tiska z digitalnim tiskalnikom TexJet® echo, ki enostavno presega vse dosedanje zmogljivosti neposrednega tiskalnika na oblačila. Nas je med drugim navdušil s točnostjo barve – kar smo ustvarili in videli na zaslonu, to smo dobili natisnjeno na majici! Tiskanje na moške ali ženske majice je tako sila enostavno, saj je izpis izjemno kakovosten, mehak in povsem obstojen. Potrebujete darilo samo za eno osebo ali morate še ta teden opremiti hostese za predstavitev na sejmu? Digitalni tiskalnik TexJet® echo omogoča kvaliteten direktni tisk že od enega kosa naprej! In kar je najlepše pri vsem? Število barv ni omejeno.

Prepustite se navdihu in ustvarjajte

Najlepša darila so tista, ki jim vdihnemo svojo, osebno noto. Vse, kar morate storiti je, da sprostite svoj ustvarjalni talent in ustvarite zanimiva sporočila, fotografije in čudovite motive. Mi pa jih bomo za vas v celotnem barvnem spektru direktno natisnili na tekstil. Ne veste kako začeti? Za vas smo pripravili nekaj idej za ustvarjanje:

Modno sporočilo – ženske majice:

Morda si omislite zanimiv napis, kot je to storila manekenka in igralka Cara Delevingne, ki si je na belo majico dala izpisati napis ´Zadnja čista majica´ ali pa se poigrate s fotografijo slavne osebe, kot je to storila pevka Rihanna.

Ženske majice Cara Delevingne

Ženske majice Rihanna

Izvirne podobe - moške majice:

Kar se majic tiče so tudi moški vsaj toliko kreativni kot ženske. Igralca Ryan Gosling in Macaulay Culkin sta z majicami vzpostavila prav posebno komunikacijo in navdušila.

Moške majice

Če lahko Brad Pitt...

Digitalni tiskalnik je kot ustvarjen za ovekovečenje risbic vaših otrok na majicah. S tem se očitno strinja tudi igralec Brad Pitt, ki na fotografiji nosi majico z risbico svojih otrok.

Naredi si svojo majico Brad Pitt

Kdaj ste nazadnje obdarili sebe?

Kot vidite, ustvarjanje zanimivih majic ni prav nič težkega še posebej, če uporabite fotografije, otroške risbice ali pa če motive od začetka narišete sami. Lepo je obdarovati druge, a pri tem nikar ne pozabite nase. Čisto vsak izdelek, pa naj so to majice, kape, puloverji ali modne vrečke, so lahko nov izviren, moderen in zelo kakovosten kos vaše garderobe.

Obiščite našo aplikacijo Naredi si svojo majico  ter si hitro in enostavno izdelajte vaše novo, unikatno oblačilo. Sprostite svojo ustvarjalnost, mi pa bomo natisnili vaš nov najljubši modni kos garderobe! In seveda, zagotavljamo vam, da so tovrstni izdelki zelo kvalitetni, za kar so zagotovilo tudi naše 26-letne izkušnje.

Želite vedete več o dobrih majicah? Preberite naš blog. Zakaj je majica izvirno in uporabno darilo pa boste izvedeli v zapisu Majica je lahko čarobno darilo!

Niste vešči oblikovanja na spletu? Ni problem, napišite nam mail ali pa nas obiščite v naši trgovini v Mariboru.

NAJVEČJA IZBIRA
Največja izbira majic, puloverjev, kap in predpasnikov
KAKOVOST
Tiskamo na najbolj kakovostne majice in z obstojnimi barvami
KONKURENČNE CENE
Najboljše, konkurenčne cene za najboljšo kakovost.
UNIKATNOST
Enostavno ustvari povsem unikatno majico ali pulover.