Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Kako povedati, da ste v veselem pričakovanju, da se bosta poročila ali da ste napredovali v službi?

Kako povedati, da ste v veselem pričakovanju, da se bosta poročila ali da ste napredovali v službi?

Ali imate za svojega partnerja, starše in prijatelje nadvse odlično novico, ki bi jo radi povedali na čisto poseben način? Potem ste na pravem naslovu.

Tokrat smo za vas zbrali ideje kako povedati dobre ali kar odlične novice, npr. da pričakujete novega družinskega člana, da sta se zaročila, da so vabljeni na poroko, da ste dobili ali napredovali v službi.

Zelo priljubljen medij za takšna čustvena sporočila so zagotovo majice z napisi

Z našo aplikacijo "Naredi si svojo majico", lahko ustvarite povsem unikatna in čustvena sporočila.

Želite partnerju sporočiti, da bo postal očka? S preprostim napisom na majici »Zdravo ati/oči« na otroškem bodiju boste zadeli v polno. Še ena ideja za napis: »Zdravo ati/oči, komaj čakam, da se spoznava.«

Priporočamo vam, da bodi tudi lično zavijete, da bo pričakovanje še večje. Takšna novička na bodiju je lahko popolno darilo za rojstni dan, obletnico ali božič. V primeru, da na vidiku ni nobenega praznika, pa lahko bodočemu očku vzrok za darilo navedete zahvalo, ker je tako dober partner. 

S posebnim napisom na majici lahko novičko razkrijete kar vi sami.

Zadetek v polno je majica z napisom »Coming soon«, ki vam je na voljo v 6 različnih barvah (rdeča, vijola, kraljevo, temno ali turkizno modra in rožasta) in 5 velikostih (S, M, L, XL in XXL).

Z napisom na majici pa lahko razkrijete tudi letni čas, v katerem pričakujete svojega sončka. Izbirate lahko majice:

- Pridem jeseni.
- Pridem poleti
- Pridem pomladi
- Pridem pozimi

Če se vam trebušček že pozna, je zelo simpatična in smešna majica z napisom »Švercam lubenice«, ki ne bo nadvse razveselila le vaših staršev in prijateljev, pač pa bo pričarala nasmeh tudi mimoidočim.

Želite, da pomembno novico sporoči bodoči starejši brat oz. sestra?

Ponovno je idealna rešitev za sporočilo majica za vašega prvega sončka. Na njej pa je lahko napis »Postal bom veliki brat« ali »Postala bom sestrica«. K sporočilu lahko dodate tudi predviden datum, ko pričakujete novega člana. Otroci po navadi zelo ponosno prevzamejo to pomembno vlogo, da z majico sporočijo bližnji družini in prijateljem dobro novico. Izdelajte jo enostavno z aplikacijo "Naredi si svojo majico." 

Novico o prihodu novega družinske člana lahko sporočite s pomočjo fotografije

Dobro novico lahko natisnete na majico, z njo naredite fotografijo in nato fotografijo zavijete kot darilo babicam, dedkom in prijateljem. Če želite novico sporočiti celemu svetu, lahko fotografijo objavite na Facebooku ali katerem drugem socialnem omrežju.

V primeru, da je sporočilo namenjeno samo babici in dedku, lahko na otroško majico ali bodi zapišeta »Draga babica in dedek. Se vidimo marca.« ali pa »Babica ali babi? Dedek ali dedi? Se dogovorimo marca.«

Novico lahko babici, teti, dedku sporočite tudi s posebno majico, ki jo bodo lahko nosili kar oni sami. Podarite jim majice: najboljša babi, najboljša teta. Prednost takšnih majic je, da jih bodo z veseljem nosili še dolgo, tudi ko bo vaš junak ali junakinja že v toplem objemu pri vas.

Veselo novico lahko sporočita skupaj s partnerjem, v obliki smešne majice

V naši aplikaciji »Naredi si svojo majico.« si lahko izdelata majico zanjo, z napisom »Jem za dva« in zanj, na kateri piše: »Pijem za tri«. S takšnima majicama se potem lahko odpravita na obisk k staršem, prijateljem ali pa kar po mestu. Dobra volja, smeh in solze sreče zagotovljene!

Kako sporočiti, da sta zaročena?

Zaročila sta se, vi kar plavate od sreče in želite novico sporočiti kar vsem, na poseben način? Tudi tukaj je unikatna majica, ki si jo naredite kar sami odlična ideja. Na majico lahko postavite katerega od teh napisov:

- »Rekla sem Ja.« Dodate še kakšno fotografijo prstana in majica je popolna.
- »Odprite šampanjec. Kmalu bom zamenjala priimek.«
- Prečrtate besedo »punca« in zraven pripišete besedo »zaročenka«.

Ponovno lahko pri sporočilu sodelujeta oba. On si lahko na majico napiše: »Ukradel sem njeno srce.«, ona pa »Ukradla bom njegov priimek.«

Vprašajte jo za roko s pomočjo majice.

Veste, da je ona ženska vaših sanj, s katero si želite biti za vedno? Tudi pri tem vam lahko pomaga majica. Z aplikacijo "Naredi si svojo majico" lahko nanjo postavite napis "Bi se poročila z mano?" ali kakšno posebnost, ki jo bosta razumela le vidva. 
Seveda pa ne pozabite ne zaročni prstan

Sta v organizaciji poroke?

Zakaj ne bi bila vajina poročna vabila nekaj posebnega in unikatnega, tako ko sta vi dva? Na vabilo vključita vajino fotografijo, ki sporoča datum. Naredita si majice z datumom vajine poroke. V fotografijo lahko vključita tudi ostale družinske člane ali celo hišne ljubljenčke. 
Vajino unikatnost in karakter lahko nato izražata skozi celotno poroko - s posebnimi fotografijami, oblekami, okrasjem. Pika na i so lahko posebni poročni prstani. Takšne bosta zagotovo našla v Zlatarnah Hoc, kjer so vama med drugim na voljo prstani priznanih dizajnerjev nakita ali pa jih naredijo povsem po vajinih željah. 

Želite dobrega prijatelja ali prijateljico prositi, da postane botra vašemu otroku?

Izdelajte ji majico z napisom »Samo najboljša prijateljica lahko napreduje v botro.«

Ste napredovali v službi?

Potem je ta smešna majica »The šef« popolna za vas. Oblecite si jo na obisk k staršem in prijateljem ter jim tako na malo drugačen način sporočite super novico. Seveda ne pozabite ne steklenico šampanjca, da nazdravite dobri novici.  

Upamo, da so vam zbrane ideje všeč in da jih boste z veseljem tudi uporabili.

Majica pa je lahko tudi lepo darilo. Več nasvetov na to temo si lahko preberete v prispevku "Majica je lahko čarobno darilo."

Ko iščete majice zase ali za svoje najdražje pa vam je zagotovo pomembna tudi kakovost. Ne boste verjeli, material ni edini kazalnik kakovosti majice. Več informacij in nasvetov na to temo vam je na voljo v nasvetu "Kaj moramo vedeti o T majicah".

NAJVEČJA IZBIRA
Največja izbira majic, puloverjev, kap in predpasnikov
KAKOVOST
Tiskamo na najbolj kakovostne majice in z obstojnimi barvami
KONKURENČNE CENE
Najboljše, konkurenčne cene za najboljšo kakovost.
UNIKATNOST
Enostavno ustvari povsem unikatno majico ali pulover.