Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Praznična kolekcija za nasmejane praznike

Praznična kolekcija za nasmejane praznike

Pozabite na grde božične puloverje. Poskrbeli smo, da boste letošnje praznike oblečeni v izvirne, duhovite in lepe praznične puloverje ter majice.

Za vas smo pripravili praznično kolekcijo bodijev, majic s kratkimi in dolgimi rokavi ter puloverjev. Na voljo vam je kar deset različnih dizajnov, med katerimi boste lahko našli najbolj primernega, za prav vsakega člana vaše družine oz. za vse najbližje prijatelje.

Kolekcija vključuje tudi majice za najmlajše.

Med široko izbiro boste gotovo našli popoln body ali majico za vašega sončka. Majico s kratkimi rokavi mu lahko oblečete samostojno ali pa spodaj oblečete še majico z dolgimi rokavi. Kombinacij je ogromno. Pomislite, kako bodo malčki v teh majicah nasmejali babice, dedke, tete ali strice in vse prijatelje.

Praznične majice bodo popestrile božične fotografije

Božično fotografiranje celotne družine je postala zelo priljubljena tradicija. Božične fotografije bodo s pomočjo prazničnih majic še bolj izvirne in simpatične.
V praznične majice lahko za fotografiranje oblečete zgolj otroke, najboljši učinek pa bo, če se bo v praznične majice oddela prav vsa družina.
Vsi člani lahko izberete enak dizajn, še bolje pa bo, če bo vsak oblekel tisto majico, ki se najbolj poda njegovemu značaju. Kdo je najbolj priden, kdo si želi, da Rudolf poje seznam porednih, kdo je Božičkov majhen sporočil in kdo bi sestro ali brata z veseljem zamenjal za darila?
Poglejte vse praznične dizajne >>>

Odlične za v šolo, službo in druženje z najbližjimi

Izvirni praznični dizajni bodo popestrili veseli december in poskrbeli za smeh ter dobro voljo. Z majico »Letos sem bila pridna oz. priden« boste šefa opomnili kako pridni in uspešni ste letos bili. Takšno majico bodo zagotovo opazili tudi učitelji in prijatelji.
Prav nasprotno sporočilo pa nosi majice »I hope Rudolph eats the naughty list«.
Če imate brata ali sestro, se na praznično druženje odpravite z majico z napisom »Dear Santa. Leave presents, take brother/sister.«
Vaše praznično razpoloženje pa lahko izrazite tudi z majico ho ho ho oz. napisom »HO3«.

Praznične majice in puloverji so odlično darilo

Praznične majice so odlično darilo dobrih mož, predvsem Miklavža in Božička ter so izvirno darilo za rojstni dan za vse, ki praznujejo decembra. Med drugimi, bo zagotovo nasmejala majica z napisom »All I got for Christmas was this T-shirt.«

Majice in puloverji so ne le izvirno, pač pa tudi nadvse uporabno darilo za rojstni dan. Če iščete darilo za rojstni dan in je vaš obdarovanec oz. obdarovanka prava zvezda ali legenda, nujno preverite tudi to izjemno priljubljeno, kolekcijo majic in puloverjev za rojstni dan >>>>

Iščete unikatno majico, z duhovitim, personaliziranim ali čustvenim sporočilom?

Če iščete darilo za nekoga, ki vam je zelo blizu, bo unikatna in personalizirana majica pika na i. Sami jo lahko enostavno ustvarite preko spletne aplikacije »Naredi si svojo majico.«

Oblikujete lahko unikatne moške in ženske majice, puloverje, otroške majice in bodije ter celo kape in predpasnike.
Vaše sporočilo je lahko tekstovno, slikovno ali kombinacija obojega. Izjemno priljubljene so letnice ali datumi rojstva in povsem interna sporočila. Priljubljene so skupinske fotografije ali tiste izpred 10 let.
Priljubljena so smešna in duhovita sporočila na eni, in čustvena sporočila na drugi strani.

Garantirano najboljša kakovost majic in obstojen tisk

Tiskamo samo na najbolj kakovostne majice in puloverje. Majice so narejene iz 100 % česanega bombaža, ki je mehak in nežen do kože. Izjema so le ženske majice, s kratkimi rokavi, kjer smo za boljše prileganje dodali še 5 % elastana. Ženski modeli majic in puloverjev so rahlo telirani. Kakovostna je tudi izdelava in gramatura tekstila, kar mu daje trpežnost, udobje in dolgo življenjsko dobo. Tisk je odlično obstojen, saj tiskamo le z najbolj kakovostnimi barvami.

NAJVEČJA IZBIRA
Največja izbira majic, puloverjev, kap in predpasnikov
KAKOVOST
Tiskamo na najbolj kakovostne majice in z obstojnimi barvami
KONKURENČNE CENE
Najboljše, konkurenčne cene za najboljšo kakovost.
UNIKATNOST
Enostavno ustvari povsem unikatno majico ali pulover.