Giftshirts.eu Majice.com.hr Majice.si Giftshirts.eu

Majica je lahko čarobno darilo!

Majica je lahko čarobno darilo!

A tudi vas teži, da skoraj vsak teden morate razmišljati o kakšnem darilu za koga v družini, soseda ali prijatelja? Pa skoraj vsak mesec je kakšen, Božiček, Miklavž, pa valentinovo ali dan žena, Kako lepo bi bilo, če bi imeli univerzalno idejo za darila.

Žal nemalo ljudem prazniki povzročajo skrb in se jih težko veselijo. Starši v otroških očeh vidijo velika pričakovanja, ki so nemalokrat posledica vsiljivega marketinga, katerega naloga je vzpodbujanje potrošništva. Roko na srce, tudi ko se med seboj obdarujemo odrasli, velikokrat podležemo temu vplivu. Vse to pa seveda nebi moglo biti bolj oddaljeno od pravega pomena praznikov.

Čas za pomembne stvari

Našim dedkom in babicam je praznični čas pomenil enega tistih mejnikov na poti življenja, ki nam je dal občutek vpetosti v družino in hkrati v širšo družbo. Praznovanja in čas z družino nam namreč  daje občutek varnosti, ter prav vsakemu posamezniku tudi vsebino in smisel. Zadnji tedni v letu so zmeraj povezan z novimi upi in spremembami. Prav tako je to čas, ko se odločimo, da bomo nekaj naredili zase in za svoje najdražje. Zakaj nebi letošnje leto ob darilih podarili spoštovanje, čas, prijateljstvo in prijaznost? Saj veste, prazniki so čarobni le takrat, ko  jih delimo s tistimi, ki jih imamo radi

Pričakovanja in darila

Seveda si vsak želi, da bodo tudi letos darila nekaj posebnega, drugačna in izvirna. Poklanjamo tistim, ki so nam blizu in vsem, ki nam veliko pomenijo. Del naše kulture je, da tudi z darili izkažemo pozornost. Tistim, ki jih obdarujemo tako sporočamo, da jih imamo radi in jih spoštujemo. A ljudje smo žal narejeni tako, da nas pričakovanja velikokrat zaslepijo in zato spregledamo vse, kar je resnično pomembno in neskončno lepo. Zakaj ne bi letos podarili doma izdelanih ali malce drugačnih daril? Majhne, a skrbno izbrane stvari? Takšne, ki jih izberete ali so-ustvarite tudi sami.

Lepo darilo, ki vedno pride prav

Knjige so očala, skozi katera spoznavamo svet. To je torej že eno od manjših, a zelo dragocenih daril. Na obraze vaših najdražjih bodo narisala zares široke nasmeh darila, ki jim boste dodali osebno noto. Nekaj, kar vas bo vsebinsko še bolj povezalo z vam drago osebo. Saj veste, izvirne ideje zmeraj znova navdušijo. Čudovito darilo z zelo osebnim sporočilom je lahko tudi majica s kratkimi ali dolgimi rokavi. Nenazadnje jih z veseljem nosimo prav vsi, vse dni v letu. Spodaj je nekaj naših namigov, kakšne naj bodo podarjene majice.

Zagotovo ne morete zgrešiti, če podarite smešno majico. Veselje in smeh blagodejno vplivata na prav vsak medčloveški odnos in majica, ob kateri se boste še dolgo smejali in bo obenem vzbujala pozitivne spomine, je prav gotovo zelo primerno darilo. Na marsikaterem praznovanju si slavljenec obleče podarjeno majico in zabava je zagotovljena. In če jo boste podarili vi, boste zgotovo v središču pozornosti.

Zelo priljubljene so tako imenovane majice z napisi, katere imajo močno sporočilno vrednost in veliko tudi povedo o osebi, ki jo nosi ali tudi o tistemu, ki jo je podaril. Z majico lahko poveste prav vse. Od tega, kdo je ´glavni doma´ ali kdo je najboljša babica na svetu, do tudi veliko močnejši sporočil! Pri tovrstnih majicah velja pravilo, da bolj izvirno je sporočilo, večjo težo ima majica. Zato je zelo pomembno, da si lahko izdelate lastno, unikatno majico na našem generatorju naredi si sam. Sam proces je zelo enostaven in zahteva minimalno računalniško znanje.

Splošno znano je, da moški nikoli ne odrastejo (smeh). Zato je pri izbiri motiva majice zanj, priporočljivo upoštevati hobije in aktivnosti, ki jih obdarovanec prakticira v prostem času. Nikakor ne morete zgrešiti, če zagrizenemu motoristu kupite majico Easy rider, ali prostovoljnemu gasilcu majico Gasilec. Seveda pa tudi za močnejši spol velja, da bo izvirna, unikatna majica, najboljše darilo.

Moški nikakor ne boste zgrešili, če boste svoji najdražji podarili majico z vajino skupno fotografijo. Opremljena s pravimi besedami bo zagotovo zadetek v polno. Če imata otroke, pa lahko za majico izberete kolaž fotografij vaših najljubših skupnih trenutkov. A pozor! Ob pogledu na takšno majico se vaši dragi lahko tudi zasolzijo oči – od ganjenosti in sreče, seveda. Več idej, barv in oblik ženskih majic pa boste našli na povezavi ženske majice kratek rokav. Imate boljše ideje za napise in design majice? Zavihajte rokave in oblikujte svojo, unikatno majico na generatorju naredi si svojo majico.

majice z napisi

*tudi zvezdniki zelo radi oblečejo unikatne majice z napisi

Oblikuj sam svojo majico

Majica je v zadnjem stoletju postala kulten kos garderobe skoraj vsakega zemljana. Le kdo nima doma v omari vsaj ene majice svojege priljubljene glasbene skupine, mogoče majico, na kateri je politično ali okoljevarstveno sporočilo, kakšne majice, ki ste jo kupili na obisku turističnega kraja? Če ne, pa imate zagotovo kakšno promocijsko majico, ki vam jo je podaril poslovni partner ali pa lokalni trgovec.

Vsem tem majicam je skupna sporočilna vrednost. In če kaj, so majice zagotovo postale prenašalci misli, idej, spominov, skratka občutenj. In v zadnjem desetletju in malo več, je možnost izdelati svojo sporočilno majico zaradi iznajdbe DTG (direct to garment) tiskalnikov, postala dostopna prav vsakemu in za res sprejemljivo ceno. Nič več ni pogoj velika količina tiskov, nič več ni težava veliko barv v odtisu. Z DTG tiskalniki je mogoče izdelati eno majico, z več barvnim odtisom in za to plačati zgolj malce več, kot za samo majico.

Na naši spletni strani smo šli še malo dlje. Pripravili smo aplikacijo Oblikuj sam svojo majico, kjer si zlahka oblikujete unikatno majico in skozi proces spremljate tudi ceno, ki jo vam bomo za to majico zaračunali. Oblikujete lahko različne napise, vstavljate slike, že razne pripravljene dizajne, skratka oblikujete lahko res majico, ki bo popolnoma zadovoljila še tako zahtevne oblikovalska merila in bo zagotovo unikatna.

Skratka, privilegij, ki so ga imele rock zvezde in znani filmski igralci, ki so se pojavljali v unikatnih sporočilnih majicah in venomer poželi pozornost, ne obstaja več. Tudi vi se lahko na naslednji zabavi pojavite v majici, ki bo drugim sporočila, o čem razmišljate, kaj vam je všeč ali zgolj, kaj vas trenutno najbolj zabava.

KREATIVNI NAMIG: Majica namesto ovojnega papirja?

Tudi zavijanje daril je sestavni del praznikov. Potem ko boste na dom prejeli majico, ki ste jo sami oblikovali, jo lahko uporabite tudi za zavijanje knjige, bombonjere ali kakšnega drugega manjšega darila, ki ga boste ljubljeni osebi še podarili. Majica namesto ovojnega papirja? Zakaj pa ne!

Morda boste pomislili: ˝Ampak že ovojni papir mi povzroča preglavice, kaj šele majica!˝ Seveda se strinjamo, da je zavijanje daril svojevrstna umetnost. Toda kot boste spoznali v video vsebini, je darilo zaviti hitro in preprosto, tudi z majico. Pri tistih s kratkimi rokavi boste potrebovali samo še okrasni trak za prevez. Pri majicah z dolgimi rokavi pa še tega ne. Edino na kar je potrebno paziti je to, da je napis na majice na koncu lepo viden.

VIDEO NAMIG: Zavijte darilo v majico!

Seveda ne smemo pozabiti, da so majice tudi praktično in uporabno poslovno darilo. S svojo veliko površino nudijo izvrsten prostor za promocijo. Če potrebujete promocijske majice, nas kontaktirajte, kajti naše več kakor 30-letne izkušnje so zagotovilo, za vaše zadovoljstvo.

NAJVEČJA IZBIRA
Največja izbira majic, puloverjev, kap in predpasnikov
KAKOVOST
Tiskamo na najbolj kakovostne majice in z obstojnimi barvami
KONKURENČNE CENE
Najboljše, konkurenčne cene za najboljšo kakovost.
UNIKATNOST
Enostavno ustvari povsem unikatno majico ali pulover.